Warmte in huis, kracht voor je motor

 

Warmte zit niet enkel in het geleverde product, maar ook (en vooral) in het menselijk contact.

 

Leveringen volgens afspraak.

Vrachtwagens aangepast aan de bereikbaarheid van de leveringsplaats.

Onberispelijke kwaliteit…

 

gasolie verwarming

 

Met EkoH is er opmerkelijk minder roetafzet

Gasolie verwarming, of beter gekend als mazout, stookolie of huisbrandolie, blijft nog steeds de betrouwbare energiebron. Het is de energiedrager bij uitstek dewelke in een beperkt volume en gewicht, maar toch veilig en eenvoudig om te transporteren en stockeren, het meeste warmte potentieel heeft.

 

In combinatie met het exclusieve EkoH additief, is het de beste garantie voor zowel de levensduurte van uw installatie als voor de belasting van het milieu.

gasolie Extra

 

Gasolie extra heeft slechts een zeer beperkt zwavelgehalte van 10 ppm.  Aangewezen voor de nieuwste condensatieketels.

 

Het is ook deze kwaliteit die gekend is als rode diesel voor landbouwvoertuigen of industriële motoren.

 

lamppetroleum

 

De type C petroleum is bij uitstek geschikt voor de petroleumkachels en gespecialiseerde fornuizen. Maar ook als gebruik in bijverwarmingen in vrachtwagens.

 

Ook verkrijgbaar aan de pomp! Mocht u zelf geen bidon hebben, wij hebben er van 20L voor u!

 

diesel

 

De witte diesel voor gebruik in commerciële motoren, beleveren we rechtstreeks in uw installaties.  De kwaliteitsnorm wordt altijd gerespecteerd. Zo zal vanaf begin november steeds de winterkwaliteit worden beleverd. 

 

Nu ook mogelijk met 

 

 

gasolie Extra landbouw of industrie

 

Niet de aard van het product maar wel het gebruik ervan, bepalen mee de kostprijs. Vooral de accijnswetgeving legt hier bijkomende verplichtingen op.

 

Wij zijn ideaal geplaatst om dit voor u te verzorgen. Zo geniet u vanaf de levering van een verlaagd tarief (als landbouwer) of bent u verzekerd van de doorstorting aan de diensten van de accijnzen (bij industriëel gebruik).

 

Ook verkrijgbaar aan de pomp  met

 

 

 

benzines

 

Zowel de benzines 95 RON en 98 RON hebben wij beschikbaar. De technische gegevens van uw wagen bepalen welke kwaliteit u nodig heeft.